lunes, 2 de noviembre de 2009

Teatraviesas a La Teixi


El próximo viernes 6 de noviembre Teatraviesas participa en el "Encontre de DESGENERADES: per una acció políticament incorrecte" que tiene lugar en el CSO La Teixidora (c/ Marià Aguiló 35 Poblenou L4).

SINOPSIS "Lara en el cercle":

Partint de diverses opressions de gènere que han viscut i treballat les integrants del grup Teatraviesas, neix la peça de teatre fòrum “Lara en el cercle”. Lara és la protagonista d’aquesta història on podem visualitzar els estereotips de gènere, tòpics referents a l’amor ideal, actituds i comportaments que fan néixer, fomenten i ens indiquen que la seva relació de parella es tracta d’ una relació abusiva.

Lara” és una obra que serveix com a eina per a transformar la realitat, les opressions de gènere que vivim nois i noies, dones i homes en la nostra societat. Mitjançant la obra llancem preguntes als espectactors/espectactrius i els convidem a assajar la realitat per a transformar-la i buscar alternatives al conflicte que presentem.


Os esperamos el viernes 6 de noviembre de 19.30 a 22.30h, y os animamos a participar también de las actividades del encuentro.

En el cartel se detalla la programación del encuentro que empieza el 6 y termina el 8 de noviembe. Más info del CSO La Teixidora en
teixidora.squat.net/



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari

Gracies per l'aportació! :-)