lunes, 2 de noviembre de 2009

Teatraviesas a Can Masdeu

Presentarem la obra de teatre forum "Lara en el cercle" a CSO Can Masdeu, enmarcada en la trobada "Co-Generant" que tindrà lloc el diumenge 8 de novembre.

Lloc: C.S.O. Can Masdeu (Antic camí de Sant Llàtzer, s/n BARCELONA)

Hora del Teatre Forum: 16.30h

Preu: gratix

Cómo llegar:
*en transporte público.... metro L3 parada Canyelles i caminar 10 minutos
*en coche.... Ronda de dalt, entre la salida 3 y la 4.
*en ambos casos... ir a la Plaza Karl Marx (es una rotonda enorme) y rodear el muro que hay en la parte alta de la rotonda, como para entrar por la puerta trasera. Frente a la puerta trasera sale una pista de tiera muuuy ancha franqueada por una cadena que sube hacia el monte. A 300 m está Can Masdeu, es la primera casa.

CO-GENERANT (12 - 20h)

Continuem donant-li voltes a això del Gènere. Aquesta vegada tractarem de profunditzar en la dimensió conflictiva que acostumen a adoptar les relacions de gènere al passar a l’àmbit sexual i sentimental. Volem plantejar preguntes, cercar alternatives i, per descomptat, també volem fer d’aquesta experiència quelcom divertit i que ens enforteixi. Comptem amb tu

També afrontarem la violència en les relacions de parella amb la proposta de TEATRE FÒRUM DEL GRUP “TEATRAVIESAS” a les 16:30

3 comentarios:

  1. Encantada de veure-us diumenge a Can Masdèu, acompanyada del Joeliki, espero participar al final de la representació, com a part implicada en una temàtica que m'ha tocat viure en dos d'ocasions: com a veïna i com a parella.
    Us envio molta merda des d'Esplugues de Llobregat.
    Salut, maques!

    Mònica

    ResponderEliminar
  2. NOIES, em va semblar excel·lent la vostra peça i crec que el públic va estar de puta mare...
    b7s !

    ResponderEliminar
  3. Nenes, felicitats per la posada en escena, el guió i tota l'obra en general. És fantàsic anar a una estrena i trobar-se amb una capacitat creativa i interpretativa tan gran!
    Si em trobo més bé aquest vespre, em passo per Can Vies a començar un gran camí de la vostra mà.
    Abraçada!

    ResponderEliminar

Escriu aquí el teu comentari

Gracies per l'aportació! :-)