martes, 17 de marzo de 2009

Estrenem Obra a Mollet

El proper divendres 20 de març estrenem l'obra de Teatre Forum "Lara" al Centre de Joves La Nau en Mollet del Vallès a partir de les 22 hores.
Les teatraviesas hem estat tot un any en preparació i formació per a la creació d'una obra de gènere, i la peça que mostrarem és tan sols una part d'una obra molt completa que mostrarem més endavant.
Us esperem com sempre amb ilusió i amb ganes de crear entre tots i totes alternatives possibles als problemes que ens envolten!

+ info: www.lanaumollet.wordpress.com
La Nau - Av. del Parc, 15-17 (Mollet del Vallès)

"Lara es una peça de teatre fórum que pregunta quin camí hauríem d’escollir per a resoldre molts problemes de la discriminació i les desigualtats socials pel fet del gènere. Una discriminació que es pateix des d’arrels culturals força antigues, des dels mitjans de comunicació, des de els mateixos polítics, des de l’escola o des de la pròpia família, des dels esports, des de l’oci mateix… Parlem, per tant, de discriminació extrema i clara, però també d’una discriminació més subtil i força interioritzada en el dia a dia de tots nosaltres. Us esperem a la sessió de teatre fòrum, perquè com més serem, més enllà arribarem! "

>> Teatre de l’oprimit, l’assaig del canvi col•lectiu


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari

Gracies per l'aportació! :-)